Nieuws

Nieuw in Mispelgat: ‘Saome Ollie onthulle in oew kiet’

Vier jij ook thuis carnaval dit jaar?! Om jouw carnaval nog sfeervoller te maken, is er nu de Olliepop up voor een unieke Mispelgatse thuisbeleving.

Zoals de kerststal onder de kerstboom staat, zo zet je met carnaval je eigen Olliepop up. Deze pop kun je zelf ‘onthullen en begraven’. Hiermee kunnen alle Mispelgatters in huis een eigen ‘carnavalsaltaar’ maken en zo de ‘Mèrt noar dun kiet’ halen. Om van het thuisfeest een bijzondere belevenis te maken kan er bij www.kistjebier.nl een Mispelgatbox besteld worden ‘mè  unne playlist, om oe in extase te brenge. Ge zult ut Vuule en Belève’!

Heer Ollie is de beschermheer van Mispelgat en heeft al meer dan 44 jaar zijn eigen plek op de Mèrt. Daarom geeft CV de Wallepikkers hem daar de komende carnaval weer zijn belangrijke rol. Vanaf zijn verheven plek op de Mèrt overziet Ollie het carnavalsfeest in Mispelgat. De Olliepop up zal Mispelgat verbinden en ‘zo biedt Ollie toch gezelligheid in de vele huiskamers.

De Olliepop up wordt uitgebracht in een beperkte (corona-)oplage. Hij is binnenkort te verkrijgen voor € 22,- via www.dewallepikkers.nl.

Over de wijze waarop u voor de carnaval in het bezit van de unieke Olliepop kunt komen, krijgt u nog nader bericht.

  • Hits: 261