Carnaval in Mispelgat!

Nog maar een paar nachten slapen en dan mogen we weer los, Carnaval in Mispelgat! Wie had dat nog gedacht een paar weken geleden, maar de wonderen zijn gelukkig nog niet de wereld uit.

We hebben dan helaas geen optocht door de straten van Mispelgat, geen groot tentfeest bij de Mispelpoort, maar we hebben wél 2 dagen pleinfeest op de Markt en in de Waterstraat in Zaltbommel!

Samen met de horeca zetten we 2 middagen Mispelgat op z’n kop en voor wie avonds nog door wil en kan, zijn de lokale horecagelegenheden volgens de normale openingstijden geopend.

Samen vieren we carnaval in Mispelgat! Hoe mooi is dat?!

Normaal hebben we enkele maanden om het carnavalsfeest voor te bereiden, dit jaar maar enkele dagen. Het is ons alsnog gelukt om een mooi programma samen te stellen. We gaan, samen met de optochtdeelnemers, zaterdag 26 februari de Mispelgatkoerier huis aan huis rondbrengen in heel Mispelgat, vanaf 12.11 uur verzamelen we ons op de Markt en in de Waterstraat en start het carnavalsfeest met medewerking van DJ Daffie en DJ’s Erik en Ed. Onze burgemeester zal de sleutel overdragen aan Prins Maerten XVII en Heer Ollie B Bommel wordt onthuld. Zondag 27 februari starten we om 13.11 uur en hebben we DJ Henk Verkuil en DJ Tim van Leerdam. De rest van het programma op zondag wordt nog deze week verder ingevuld. Houdt hiervoor en andere informatie onze social media kanalen in de gaten.