Het algemene woord van de Jury

Na een zorgvuldige beslissing is de optocht gelukkig doorgegaan. Het weer moest "niet gekker worden". Wat een wind Gelukkig is iedereen overeind gebleven.
 • We hebben genoten van een waanzinnig mooie optocht. Er waren veel deelnemers en wat zag alles er schitterend uit! Geweldig dat er zoveel veerkracht zit in Mispelgat: Na een brand ZO terug komen is fantastisch.
 • De jury is blij dat ze zoveel jeugd zagen in de carnavalsstoet. Dit betekend veel moois voor de toekomst.
 • We zijn trots op Mispegat en hopen dat er volgens jaar weer zoveel deelnemers zijn. Fijne carnaval en geniet ervan!
 • Het jury rapport 2020

  De grote winnaars van Mispelgat 2020

  de bierbubbels

  Top! Eigenlijk hoeven we hier niets meer over te zeggen, maar we willen jullie toch graag een paar opstekers geven: fántástische wagen, veel bewegende delen, kleurrijk, eigen Bierbubbels muziek, kleding zag er keurig verzorgd uit, leuke act met jullie Baby Shark dansje. Kortom: een geweldige bijdrage aan de Mispelgatse optocht! Onze dank hiervoor!

  de superloopgroep

  Zelfs als het om de prijzen gaat hebben jullie vandaag een schot in de roos behaald: de eerste plek, ut mot niet gekker worde! Alles wat jullie doen is gericht op het publiek en het er met elkaar een feestje van maken, carnaval pur sang! De schotjes, het dartbord, de Fransman waar geen Schot in zit: een opeenstapeling van woordgrappen, heel knap gevonden! Zelfs de doedelzak onder de kilt bleef niet onopgemerkt, klasse! Alle materialen zien er netjes en keurig verzorgd uit!

  de krekels

  Door de stikstofproblematiek ging jammer genoeg het leisuredome en het zwembad niet door, maar gelukkig de Mispelgatse optocht wel! Bovendien heeft dit jullie inspiratie opgeleverd voor deze fantastische act. Opvallende pakken met zeer originele virusscanners/stikstofmeters sluiten op een ludieke manier aan op de actualiteiten! Jullie betrokken het publiek op veel verschillende manieren bij jullie deelname aan de optocht. Terechte winnaars, een mooie beloning na zoveel jaren deelname: we hebben van jullie genoten!

  Foto's van de opstelling, met speciale dank aan Michiel Nijstad van de Fotolux