De SuperRaad van XI

Beste Mispelgatters,

We hebben het lang stil kunnen houden maar hier zijn we dan: ‘De Superraad van XI’ van 2023. Een enthousiaste groep nieuwe raadsleden die er zin in hebben om van carnaval dit jaar een extra mooi feestje te maken. Daar zijn we wel aan toe wel na al die corona jaren.

We zijn misschien een Raad van XI vol nieuwe gezichten maar de echte Mispelgatse carnavals­vierders kennen ons natuurlijk al veel langer. Al meer dan 20 jaar hebben we vol plezier in de Mispel­gatse optocht meegelopen als de Super­loop­­groep. Datzelfde plezier willen we dit jaar uit­dra­gen als De Superraad van XI. (Ja de Superraad, want je moet je roots een beetje blijven eren toch ).
Voor velen van ons is carnaval met de paplepel ingegoten. Als klein kind verkleed rondrennen in sporthal de Ring en daarna rondjes lopen in de Mispelweide in onze witte doktersjassen. Ons plezier in carnaval bracht ons bij elkaar in 2000 als nieuwe generatie Superlopers. Waar we begonnen als bekenden en gegroeid zijn tot een hechte vriendengroep. Met carnaval als jaarlijks hoogtepunt.

Onze groep staat voor plezier, verbinding, vriend­schap en vooral veel lol

Niets is mooier dan het gezamenlijk creëren van een lach op ieders gezicht in de jaarlijkse optocht. Het zal voor ons daarom wel een beetje wennen zijn om dit jaar vanaf de Prinsenwagen de optocht te beleven. Maar die lach die gaat er zeker ook dit jaar weer komen. In de optocht en de rest van het carnaval, dat is waar deze Superraad van XI voor staat. Trots zijn we op onze Prinses Florianne I. De eerste prinses van Mispelgat en wat voor één. Samen met Adjudant Maarten staat er een geweldig koppel aan het hoofd van de Superraad. Zij zullen er dit jaar alles aan doen om er een prachtig carnaval van te gaan maken.

Wij hebben er echt superveel zin in. Maar carnaval in Mispelgat kan alleen een echt superfeest worden met jullie erbij!! De echte Mispelgatter, de onvervalste carnavalsvierder die ’s ochtends met een kleine (of grote) kater opstaat, een eitje met spek bakt, een kleurrijk pak aantrekt en samen met vrienden in de kroeg de polonaise opstart. We zien alle Mispelgatters graag dit jaar in groten getale op de diverse carnavalslocaties in Mispelgat, zodat we er samen een mooi feest van kunnen maken. En heb je een leuke vriendengroep, denk er eens over na om een keer mee te doen aan de optocht, er komt dit jaar een plekje vrij.

Alaaf alaaf alaaf
De Superraad van XI

Nog maar

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00minuten

tot carnaval!!

© copyright C.V. De Wallepikkers

Deze website werd gerealiseerd door MarianMaakt / Fotografie Fotolux